Радио Милева
толку од кариерата...

Луна Ѓогани отворено призна во „Задруга 3“: Повеќе не сака да биде пејачка!? (ФОТО)

Луна Ѓогани отворено призна во „Задруга 3“: Повеќе не сака да биде пејачка!? (ФОТО)

Вчеравечер, меѓу прашањата на гледачите,  беше и она до Гаги Ѓогани, како мисли дека ќе биде менаџер на Луна, кога не може ниту да направи список за во продавница? Тогаш и самата Луна реагираше на оваа тема.

„Фактот дека моите настапи беа минирани, и сега никој не може да ми помогне“ – рече Луна.

„Кога ќе излезам од ‘Задруга’, нема да се занимавам музика некое време, но ќе работам на себе за да бидам подобра. Така што нема ништо од тоа. Што се однесува до менаџирањето, мислам дека ако еден ден ми затреба менаџер, тоа треба да биде некој што нема никаква врска со моето семејство“ – објасни победничката на „Задруга 2“ и потоа откри дека има сменето некои приоритети во својот живот.

„Јас мора прво да се размислам за она што ќе правам и како ќе го направам тоа, затоа што сменив некои ставови во мојот живот и јас сакам да се променат некои работи. Што се однесува до музиката, нема да биде како што беше пред да дојдам овде. Ќе променам милион работи. ЈПрво ќе се позанимавам со мојот живот и самата себе си. Мислам дека имам поважни работи од тоа веднаш снимам видеа, песни, да бидам како божем некоја пејачка, а ваму да имам многу проблеми што треба да ги решам во главата“ – заклучи Луна.

Останати вести од Радио Милева