Радио Милева

Луна Џогани се огласи откако протече домашно видео: „Имав само 17 години“

Луна Џогани се огласи откако протече домашно видео: „Имав само 17 години“
фото: Никола томиќ

Во медиумите се појави домшано видео од Луна Џогани на кое таа танцува, а едно од присутните момчиња вулгарно се изразува и ја повикува на интима.

По тој, повод се огласи и Луна која истакна дека наводно ништо не се случило.

„Имав 17 години, а јас во мојот стан направив забава за целото мое одделние. Танцувавме, одлично се забавуваме и сите бевме убаво расположени.Пуштивме музика на ТВ, па другарот ми кажа да му пуштам некоја песна, а не да му п**ам. Никогаш не би дозволила на едно маж нешто такво да каже, посебно не на пријател. Тука беше и Алекса Савиќ мојот цимер од Задруга, како и брат ми Адам“ вели победничката на Задруга 2.

Останати вести од Радио Милева