Радио Милева

Луксуз на сите страни: Мелита го покажа до домот, а ова се заслужните за љубов,среќа и топлина (фото)

Луксуз на сите страни: Мелита го покажа до домот, а ова се заслужните за љубов,среќа и топлина (фото)
фото:мелита ракичевиќ/инстаграм

Пандемијата не затвори сите дома, а тоа е една голема причина за да направиме уште повеќе да уживаме и да се полниме со позитивна енергија од просторот каде минуваме најмногу време.

Особено сега, повеќе можеме да ѕирнеме во приватноста на познатите поради изолацијата од коронавирус.

Токму поради големиот дел поминат во домот, Мелита Ракиќевиќ има своја девиза:

фото:мелита ракичевиќ/инстаграм

-Среќен дом е дом полн со љубов, топлина и многу миленици- пишува таа за фотографиите од домот кои ги објавува.

Мелита „Пет шоу“ е емисијата по која многумина ја паметат до ден денес, а нејзиното име се поврзува со телевизискиот проект и бизнисот за миленици кој го имаше.

фото:мелита ракичевиќ/инстаграм

Но, ниту денес не е нешто многу поразнично, бидејќи шоуто со милениците Мелита го има дома.

фото:мелита ракичевиќ/инстаграм

Луксузен мебел, интересен ентериер, но вниманието е најголемо на милениците кои дополнително го разувуваат домот, а особено ја топлат душата на газдарицата!

Останати вести од Радио Милева