Радио Милева

Лошата свекрва Џеврие од серијата „Кога лисјата паѓаат“ во приватноста е вистинска дама (фото)

Лошата свекрва Џеврие од серијата „Кога лисјата паѓаат“ во приватноста е вистинска дама (фото)
фото:принтскрин/јутјуб

Љубителите на турските серии сигурно се сеќаваат на драмата „Кога лисјата паѓаат“.

Во истата, доста впечатлива беше лошата свекрва Џеврие која ја глумеше туруската актерка Ѓулер Октен.

фото:Принтскрин/јутјуб

Таа денес има 76 години, а несомнено доби најголема популарност во Турција и Балканот преку овој лик.

Иако е во осмата деценија од животот, Ѓулер се уште е активна во својата професија и уште глуми во серии.

фото:принтскрин

Октен е комплетно поинаква жена во приватниот живот, за што сведочат и фотографиите кои ги објавува на својот Твитер.

Би се сетиле ли на неа во вакво издание?

Останати вести од Радио Милева