Радио Милева
со неа - тешко, без неа - никако

Љубовта сепак ќе победи: Кија и Слоба по се’ изгледа повторно заедно?

Љубовта сепак ќе победи: Кија и Слоба по се’ изгледа повторно заедно?

Слоба Радановиќ и Киа Коцкар веќе долго време се разведени, но јавноста сè уште верува во нивната љубов. Српски Телеграф дознава дека поранешните сопружници повторно тајно се гледаат, но тие и во јавноста се’  почесто се видени заедно и во добро расположение.

“Kија отиде да се види Слоба пред дваесетина дена, а потоа тие сериозно разговараа за сè. Тој и призна дека  се’ уште ја сака и верува дека таа е вистинската жена за него и дека само со неа би сакал да има деца. Кија прва се пошегува и рече дека ќе биде со него само ако тој се заколне дека никогаш повеќе нема да ја изневери, а потоа очите на Слоба се наполнија со солзи, и таа тогаш сфати дека тој е сериозен“ – вели извор на српскиот Телеграф.

Таа, наводно, сакала многу порано да му прости, но се плашела да не  ја осуди јавноста. Кија сè уште нема никој и не е во врска, но ѝ треба некој кој постојано ќе биде со неа, а и веќе неколкупати спиеше кај него.

„Проблем е Драгиња Радановиќ – мајката на слоба, која се’ уште не го поддржува повторниот брак на Кија и Слоба, а тој знае дека таа би завршува во болница, кога би дознала дека двајцата повторно се заедно. Според тоа, мора да се молчи додека не се сигурни дека љубовта им се повратила“ –  вели изворот, додавајќи дека Кија и Слоба не се развеле во црква само затоа што сметале дека тоа чувство може да се врати.

„Таа беше љубовта на мојот живот. Никогаш нема да го заборавам тоа  чувство пред шест години, кога се мувавме. Јас не ја исклучуваат можноста да бидеме пак заедно, но Кристина морада се договори со себе што  сака“ – изјави  пејачот неодамна во јавноста.

Останати вести од Радио Милева