Радио Милева
порочната стриптизета и келнерот

Љубица и Цоњо во орална сеанса: „Немој да ме бакнуваш, имаш расипани заби… спушти се долу и… (18+ ВИДЕО)

Љубица и Цоњо во орална сеанса: „Немој да ме бакнуваш, имаш расипани заби… спушти се долу и… (18+ ВИДЕО)

Порочната стриптизета и женетиот келнер, по жешката акција во купатилото, минатата ноќ повторно имале секс во Парови, но овојпат без да се кријат – во спалната соба пред камерите!

Љубица и Цоњо прво ги прекина повикот на нејзината мајка, но по завршувањето на разговорот продолжија таму каде што застанаа и ја завршија работата.

Цоња прво лежеше сам во креветот, па расплачената Љубица му се придружи и побара утеха во неговите прегратки  по голема караница со мајка и.
Многу наскоро почнаа да разменуваат допири, бакнежи, се слушнаа гласни воздишки, а потоа Љубица ги занеме гледачите со својот коментар:

Престани да ме бакнуваш, расипани ти се забите… Јас само сакам секс со тебе! – му рече таа без грам срам.

Цоња ја послуша, а јорганот почна да се движи се побрзо и побрзо, а во еден момент Љубица му шепна дека сака да ја смени „позата“.

„Спушти се долу и ли*и ме“ – се слушна во тој момент.

Цоњо, се разбира, ја послуша наредбата, а оралната сеанса беше брзо завршена…!