Радио Милева

Личи на мама или на тато: Ќерката на водителката Милена потпорасна, веќе има една годинка (фото)

Личи на мама или на тато: Ќерката на водителката Милена потпорасна, веќе има една годинка (фото)

Времето лето, реченица која толку често ја слушаме меѓу луѓето.

И да, навистина е така, особено кога секојдневието ни е исполнето со убави моменти кои ни прават полно срце и дрша.

ТВ водителката Милена Станковска пред година и месец дека стана мајка за првпат на нејзината ќеркичка Лана Марија.

За време на породлното отсуство Милена беше целосно посветена на своето бебенце и семејството, но од пред неколку месеци се врати на работна позиција, а летотво ја гледаме и како водител на емисијата „Фронт“.

Сепак, Лана Марија е во центарот на нејзиниот зенит, а по подолго време на своите пријатели, обожаватели и следбеници, на социјалните мрежи, им покажа колку пораснала ќерката и дека сега има 11 месеци.


Личи на мама или тато, можеби и не е толку важно, важно е дека таа е најголемото богатство во нивниот свет.