Радио Милева

Летаа банкноти од 500 евра додека Анастасија Ражнатовиќ на роденден кај бизнисмен ја пееше „Кукавица“ (фото)

Летаа банкноти од 500 евра додека Анастасија Ражнатовиќ на роденден кај бизнисмен ја пееше „Кукавица“ (фото)
фото:инсатграм/анастасијаражнатовиќ

Анастасија Ражнатовиќ (21) е блиска со Драгослав Илиќ, бизнисмен кој се занимава со дистрибуција и продажба на нафта во Венецуела.

Илиќ, кој ја сака Србија и е потпишан на Инстаграм како Гаги Србија, дошол од Мадрид во Белград за да го прослави роденденот со пријателите, а во еден ресторан имало буквално летале пари.

Исто така, на снимката каде Анастасија во придружба на музичари го пее хитот на мајка си „Кукавица“, една од гостинските на музиката и остави бакшиш со банкнота од 500 евра, додека на хармониката се редеа уште.

Патем, момчето на Анастасија Ѓорѓе исто така беше на роденденот на Илиќ и уживаше во времето додека пее неговата сакана.

„Благодарам многу за ова прекрасно дружење и овој прекрасен глас“, напиша Гаги покрај снимката што ја пее Анастасија.

Останати вести од Радио Милева