Радио Милева

Лепа Брена открива: „Боба не беше со мене за време на операцијата“

Лепа Брена открива: „Боба не беше со мене за време на операцијата“

Лепа Брена неодамна направи ласерска операција на очите и го отстрани диоптерот.

Брена откри како се чувстува по операцијата, за која јавноста дозна преку нејзината објава на „Инстаграм“.

„Луѓе, јас сум нова жена која одлично гледа. Операцијата за ласерско симнување на диоптер е одлична работа. Бев луда што оваа работа не ја направив порано иако пред шест години слушнав за доктор Никиќ. Кога слушнав дека има ординација и во Нови Сад, прегледи закажавме Боба, Ката и ја. Љубезната докторка не прегледа и веднаш ни закажа операција за следната недела“ вели Брена за „Блиц“.

Таа откри дека нејзиниот сопруг Боба Живојиновиќ не бил покрај неа за време на операцијата.

„Боба побегна во странство, се оправдува на работата за да не оди на закажаната операција. Најверојатно сакаше Ката и јас го разбиеме ледот, па да види што го чека и каков е исходот“ вели низ насмевка позната пејачка.

Останати вести од Радио Милева