Радио Милева

Лепа Брена на роденденот на Филип се појави со огромен вентилатор, а зборовите со кои се обрати се тотален хит! (фото)

Лепа Брена на роденденот на Филип се појави со огромен вентилатор, а зборовите со кои се обрати се тотален хит! (фото)
фото:снежа крстиќ/рас србија

Пејачката Лепа Брена пристигна на прославата за роденденот на Филип Живојиновиќ, а сите беа изненадени кога видоа дека донела вентилатор со себе кој стоел надвор пред вратата.

Поточно, Брена се возела во автомобилот до самиот ресторан, а кога се паркирала, прво позирала пред собраните медиуми, а потоа се вратила по вентилаторот кој и помогнале да го носи.

фото:снежа крстиќ/рас србија

Додека присутните ја гледале во чудо, таа со насмевка објаснила дека го носи со себе затоа што е жешко и дека ќе го внесе и во локалот.

Сите се смееле на нејзината непосредност, а еве како изгледаше тоа:

фото:снежа крстиќ/рас србија

фото:снежа крстиќ/рас србија

Останати вести од Радио Милева