Радио Милева
анти ријалити

Лепа Брена „без влакна на јазикот“: Со мојата публика имам вонсериски, а не сексуални односи!

Лепа Брена „без влакна на јазикот“: Со мојата публика имам вонсериски, а не сексуални односи!
Лепа Брена не крие колку се радува што ќе добие снаа во куќата.

„Кога ни рекоа дека ќе се верат, сите плачевме. Боба, јас, мајка му на Филип … Тоа е еден многу емотивен момент кога твоето дете, твоето бебе, некој што го негувате, почнува нов живот. Сите ние ја сакаме Александра и јас сум неверојатно среќен што добив засилување, така што повеќе не сме четири на еден во нашиот дом, туку е четири на две. Многу ја сакам Александра, многу добро знам колку е тежок нејзиниот живот, бидејќи таа ја работи истата работа како и јас. Имам многу разбирање, а од мене секогаш ќе има секаква помош“ – рече пејачката и откри што мисли за разнишаниот систем на вредности, различностите и реалните програми.

„Време е да покажеме дека ние, кои сме јавни личности,  дека не сме за тоа да се емитуваат реални вакви  шоу-програми. Дека сме против, сексуалната, верската, националната и половата агресија да се прикажува на медиумите, особено на телевизија. Јас сум апсолутно против тоа“ – рече Брена, а потоа објасни какво е нејзиното мислење за хомосексуалците.
„Не ми е гајле за нечија определба. Со публиката, имам вонсериски, а не сексуални односи. Треба да научиме дека постојат разлики. Секој од нас треба да го живее својот живот. За мене има само еден човек со кого спијам и јас сум заинтересиран за таква сексуалност само со таа личност. Оддамна научив дека пикањето нос во туѓите работи е невоспитано. Значи, добредојде и живеј го својот живот како што сакаш, само немој да ме малтретираш со некои твои лични работи“– рече Брена.