Радио Милева

„Лена нема брат“: Гоца Тржан без влакна на јазикот за полубратот на нејзината ќерка

„Лена нема брат“: Гоца Тржан без влакна на јазикот за полубратот на нејзината ќерка
фото:инстаграм

Поранешниот сопруг на Гоца Тржан, Иван Маринковиќ, во месец јули го доби синот Жељко со Милјана Кулиќ, а пејачката вели дека нивната ќерка Лена не побарала да го запознае братот.

FOTO: RAS SRBIJA

-Не знам како тоа мислите, јас не се породив вторпат, така да Лена нема брат, колку што знам јас, изјавува Гоца за „Хит“.

FOTO: DEJAN ŽIVANČEVIĆ / RAS SRBIJA

-Секако нема да имам ништо против да Лена го запознае Жељко, доколку таа сака. Но, за да ја донесе таа одлука мора малку да порасне. Лена знае дека нејзиниот татко направи дете во ријалити, бидејќи јас тоа не можам да го сокријам од неа. Таа има телефон, социјални мрежи и знае се. Засега не зборува за тоа, не сака да разговара на таа тема. Не ни праша да го види бебето, вели Гоца.