Радио Милева
„запален и ерогенизиран“...

Кристијан „падна“ на Кристина: Голубовиќ ја изневери сопругата и се вљуби на прва во младата новодојдена пејачка во „Задруга 4“ (ВИДЕО)

Кристијан „падна“ на Кристина: Голубовиќ ја изневери сопругата и се вљуби на прва во младата новодојдена пејачка во „Задруга 4“ (ВИДЕО)

Кристина Спалевиќ, новата учесничкаво ренајгледаното ријалити во регионот  „Задруга“ , привлекува големо внимание откако влезе во Белата куќа.

Она што особено ја интригира јавноста е нејзината сè поблиска врска со Кристијан Голубовиќ.

За време на синоќешната забава падна и првиот, сочен бакнеж помеѓу Кристина и Голубовиќ. Додека танцуваа, јасно се гледа како Кристијан ја допира Кристина во пределот на градите, по што таа го гушка. „Јооој,  не можам повеќе повеќе, ќе  полудам“ –  и прошепоти „запалениот“ Кристијан на новата „задругарка“. По забавата, тие завршија прегрнати во кревет.

Интересно е тоа што Кристина веднаш по влегувањето во реалното шоу привлече големо внимание кај Голубовиќ, па тој беше еден од првите кои и пријдоа и и’ помогнаа да се снајде.


Инаку, Кристина по професија е пејачка, која моментално живее во Нови Сад, инаку е родум од Шабац. Оваа привлечна црнка има дваесет и три години, а Голубовиќ  51 година.

Пред да се зближи со него, Кристина во „Задруга 4“ се бакна со Филип Цар.

Останати вести од Радио Милева