Радио Милева
„Задруга 4“

Кристијан Голубовиќ пред камерите ги соблече гаќите, па така гол и објаснуваше што е тоа „тверкување“ на Миљана Кулиќ (ВИДЕО)

Кристијан Голубовиќ пред камерите ги соблече гаќите, па така гол и објаснуваше што е тоа „тверкување“ на Миљана Кулиќ (ВИДЕО)

Уште во раните утрински часови, Кристијан Голубовиќ седеше во пабот со Миљана Кулиќ каде двајцата разговараа.
За време на нивниот муабет, тој реши да сподели момент со Миљана, кој тој го нарекува тверкување, а всушност се работи за секс пред други луѓе, објаснувајќи и дека тоа не е културно.

– Јас го правам тоа вака, ги соблекувам гаќите, и „тверкувам“ преку тебе, а тие гледаат во мојот гол задник, но тоа не е културно“ – објаснуваше  Кристијан.

Миљана остана вчудовидена, и имаше само едно прашање до Кристијан!

– Дали е можно тоа да си го направил?- го праша Миљана.

„Па,  сум го направил Мико, да те… ”, одговори Кристијан.

Останати вести од Радио Милева