Радио Милева

Кристијан Голубовиќ ја уништи Луна: „Поминав низ 137 земји, но ова што таа го прави сум го видел само во бордели“

Кристијан Голубовиќ ја уништи Луна: „Поминав низ 137 земји, но ова што таа го прави сум го видел само во бордели“
фото: Принтскрин/јутуб/информер

Кристијан Голубовиќ (50) вели дека е згрозен од однесувањето на Луна и дека тоа што прави го има само во борделите, јавните куќи.

„Таа пред милионскиот аудиториум ги става рацете во за*ник  и потоа ги мириса. И кога таква личност ќе победи во „Задруга“ ми доаѓа да се убијам“ вели Кристијан, некогашниот учесник во „Фарма“.

„Еј, 20 годишна девојка се „наметнува“ на онаа работа пред родениот татко и мајка, а цела нација се занимава со личност која има секс со Марко Миљковиќ, сељак од Брус. Дали сме нормални да гласаме за тие луѓе?“, вели Голубовиќ.

фото: Принтскрин/кристијанголубовиќ/инстаграм

Тој објаснува дека го пропатувал пола свет, но никаде не видел нешто како ова што Луна го прави.

„Поминав низ 137 земји, но ова што Луна го прави сум го видел само во бордели и јавни куќи. За мене и Белград е село. Роден сум во Минхен, 10 години живеев во елитната населба Глифада кај Атина“ вели Кристијан за Информер.

фото: принтскрин/јутуб/задруга

Кристијан ќе биде дел од „Задруга 4“ која започнува во септември.

Останати вести од Радио Милева