Радио Милева

Кристијан Голубовиќ ја уништи Станија Добројевиќ: „На проститутката дедо од 80 години и плаќа стан во Америка“

Кристијан Голубовиќ ја уништи Станија Добројевиќ: „На проститутката дедо од 80 години и плаќа стан во Америка“
фото: Дејан Брижа/ало

Кристијан Голубовиќ никако не се откажува од својата реалити пријателка Станија Добројевиќ.

Имено, откако Станија ги демантираше написите дека абортирала негово дете, Голубовиќ отиде чекор понатаму и ја обвини поранешната пријателка наводно дека се занимава со „најстариот занает“.

„Станија е секогаш контрадикторна, како и секоја проститутка, не сака да признае со што се занимава. Девојките како неа сакаат се’ да завиткаат во кутија со машни…Се сеќавате ли на девојките како што се Ана Кораќ и Мими Оро, тие се ставаат во кутија со машна за да не биде „јас ова“ туку „момче ми е“. А момчето е старец од 80 години кој плаќа стан во Америка“ вели Кристијан за ало.рс и додава:

фото: дејан бриза/ало

„ Она што го напиша на својот Инстаграм, таа може да им го каже на оние сиромашни и мизерни луѓе кои дишат во неа, а таа беше пријател во реалното шоу , а не некој љубовен придружник или партнер – Голубовиќ ги прокоментираа најавите на Станија за тужбата против него.

„За да си направи реклама на себе, Голубовиќ ја измисли најгнасната лага за мене дека сум била трудна од него и дека сум абортирала на Farmio? Toј своите лаги ќе мора да ги докаже на Суд“, пишува Станија на својот „Инстаграм“.

фото: Инстаграм

Останати вести од Радио Милева