Радио Милева
озборувачи на „вистината“?

Кристијан Голубовиќ ја „растури“ Тара Симов: „Мајка и е наркоманка која ја ‘дрндаше’ половина Белград…!“

Кристијан Голубовиќ ја „растури“ Тара Симов: „Мајка и е наркоманка која ја ‘дрндаше’ половина Белград…!“

Милан Јанковиќ – Чорба бил бесен затоа што Тара Симов не му дала пиво, па решил да му раскаже на Кристијан Голубовиќ сè што учесничката на „Задруга“ зборувала за него.Тоа го изиритирало Кристијан, па тој започнал да зборува за нејзината мајка и презентирал шокантни информации.

„Тара ми рече дека можеш да и носиш вода на нејзината мајка, дека сите твои приказни се лажни, дека тоа се приказни кои си ги слушнал и присвоил од други криминалци, да ја е*ам мајката смрдлива“ – беснееше Чорба на Тара, а потоа Кристијан открил шокантни детали за мајката на „задругарката“:

„Нејзината мајка беше зависник од дрога, наркоманка, а никогаш, брат, никогаш не сакав да кажам ништо, заради неа. Мајка и ја ‘дрндаше’ половина Белград!Како што сега Тара ја ‘дрндаат’ по разни ријалити, така мајка и ја ‘дрндаа’ по Белград!“ –  рече Кристијан!

Останати вести од Радио Милева