Радио Милева
без влакна на јазикот...

Кристијан Голубовиќ „ја растури“ Карлеуша: „Првиот маж Кариќ ја фати ‘на купче’ со обезбедувањето, Тошиќ ја фати со Врањеш… после се’, јас да сум на нејзино место би се убил“

Кристијан Голубовиќ „ја растури“ Карлеуша: „Првиот маж Кариќ ја фати ‘на купче’ со обезбедувањето, Тошиќ ја фати со Врањеш… после се’,  јас да сум на нејзино место би се убил“

Кристијан Голубовиќ вели дека тој би се самоубил да бил на местото на Јелена Карлеуша! Поранешниот осуденик и иден учесник во реалното шоу „Задруга“ смета дека мажената пејачка не смеела да си дозволи себе си афера со фудбалерот Огњен Врањеш, скандал кој ги полнеше насловните страници со месеци.

Голубовиќ го прозва и сопругот на Јелена, Душко Тошиќ, но го спомна и нејзиниот прв сопруг Бојан Кариќ, со кого беше во брак само три месеци.


„Јелена Карлеуша онанира со швалерот, а има две мали ќерки . Замислете како се чувствуваат тие девојчиња кога одат на училиште, а другите деца ги бркаат со телефоните в рака за да им покажат што прави мајка им?  Јас би се самоубил да ми се случеше вакво нешто! Би си пресудил себе си мојата сопруга Ивана сите да ја видат расчепатена како се снима со телефон, а ќерка ми Вера да го гледа сето тоа подоцна“ – вели Кристијан Голубовиќ  за „Информер“ и продолжува:

„Карлеуша се омажи за она копито, а се гледа дека меѓу нив не постои грам љубов. Тошиќ не може да и парира, а и оној пи*опевац од швалер, не може да се носи со неа. Но, таа не можеше многу да бира. Знаеше дека онака прегазена, само некој паталец може да улови. Па, сетете се што се случи додека беше мажена за оној ретардираниот Кариќ. Ја фатија ‘на купче’ со обезбедувањето, ја претепаа, и земаа се’ и ја исфрлија од куќата“ – завршува Голубовиќ.

Останати вести од Радио Милева