Радио Милева
задруга 4

Кристијан го гаѓаше со шише, па скокна да го тепа Томовиќ, откако овој рече дека е чист како солза, а на Голубовиќ му накалеми „триста пороци“ (ВИДЕО)

Кристијан го гаѓаше со шише, па скокна да го тепа Томовиќ, откако овој рече дека е чист како солза, а на Голубовиќ му накалеми „триста пороци“ (ВИДЕО)

Атмосферата во „Задруга 4“ станува се пожешка и пожестока. Секојнов ден, секоја вечер или паѓа жежок секс или се случува жестока кавга, која не ретко кулминира и со физичка пресметка во обид, кои засега обезбедувањето успешно ги спречува за учесниците да не „испозаколат“ меѓу себе!

Последниот инцидент  се случи вчеравечер. Помеѓу Владимир Томовиќ и Кристијан Голубовиќ, за кого Томовиќ тврди дека Кристијан го мрази од првиот ден кога стапнал во реалното шоу, па постојано го земал на заб. Претпоставките се дека тоа е заради Станија Добројовиќ која е во војна со Кристијан и го тужи заради јавните закани за нејзина физичка ликвидација., а да се потсетиме дека Томовиќ во една од минатите сезони и беше љубовник на старлетата.

Последната кавга меѓу нив двајцата изби зарадаи некаква наводна „рекла -казала“ приказна, наводно безбначајно озборување кое прерасна во навреди и за малку не заврши со тепачка.

Имено, Кристијан најпрвин го гаѓаше со шише, па скокна да го тепа Томовиќ, откако овој рече дека е чист како солза, а на Голубовиќ му накалеми „триста пороци“… Од алкохол, цигари и дрога, до стероиди…

Лесно запаливиот Голубовиќ не можејќи да ги поднесе наводните лажни обвинувања фрли со пластично шише кон Владимир, па веднаш потоа скокна физички да се пресмета со него, навредувајќи го со цел арсеналпцости погрдни зборови.

За среќа, обезбедувањето уште еднаш беше на висината на својата задача, па спречи посериозен инцидент. Погледнете како сето тоа изгледаше:

 

Останати вести од Радио Милева