Радио Милева
доплнување на залихите

Корона папарацо: Вики Миљковиќ излезе надвор од карантинот, а камерите ја уловија (ВИДЕО)

Корона папарацо: Вики Миљковиќ излезе надвор од карантинот, а камерите ја уловија (ВИДЕО)

Фолк пејачката Вики Миљковиќ го поминува времето во изолација во нејзиниот стан во една елитна белградска населба, каде што го дели карантинот со синот и сопругот. Но, никој не знаеше дали и како пејачката е подготвен за овој долг период на самоизолација.

Вики е фатена како оди со нејзиниот сопруг Ташке оди да набави стокови резерви. Двајцата прво заминале во аптека, каде се снабдиле со потребните лекови, а потоа се упатиле кон пазарот.

Вики, според пропишаните правила, носеше маска на лицето и ракавици на рацете, додека ги избираше свежите плодови овошја и зеленчук што им беа потребни.

На крајот, нејзиниот сопруг ги носеше неколкуте полни  торби со намирници и без сомнение тој и Вики така добро заштитени и натоварени со доволна количина од потрбните животни намирници, веднаш се вратија во изолација во својот стан.

А, сето тоа го проследи екипата од „Папарацо лов“.

Останати вести од Радио Милева