Радио Милева

Кој рече дека не се “смувавме“? – Аца Лукас прозбори за врската со Милица Павловиќ!

Кој рече дека не се “смувавме“? – Аца Лукас прозбори за врската со Милица Павловиќ!

Пејачите Аца Лукас и Милица Павловиќ пред неколку дена ја издадоа својата заедничка песна „Кидаш ме“, а веднаш имаше позитивни коментари.

Милица и Аца синоќа беа гостини во емисијата „Амиџи шоу“ каде што ја прмовираа својата нова песна.  Поради тоа се пишуваше дека тие се “смувале“, а веднаш на почетокот Огњен Амиџиќ откри дека тие се држале за рака се додека не почнала емисијата.

„Само продолживме да ги играме улогите на господин и госпоѓа Смит“, се правдаше Милица.

Сепак, водителот не се откажуваше да дознае нешто шовеќе..

„Дали би било добро да се „смуваме“? А од каде знаеш дека не сме? Можеби и се „смуваме“, изјави Лукас.