Радио Милева
Поглед од Мајами

Кога Станија се сонча, мажите и на морето му вртат грб (ФОТО+ВИДЕО 18+)

Кога Станија се сонча, мажите и на морето му вртат грб (ФОТО+ВИДЕО 18+)

Станија Добројевиќ е на Флорида… Сонце, море, плажа, разонода… по бурната ноќ! Или како што умее таа самата да каже: „Најтемните ноќи, ги создаваат најсветлите ѕвезди“.

А ако е некој ѕвезда на жешкиот песок крај океанскиот брег на Мајами, ова, а веројатно и следнителета, тоа е српската старлета.

Испружена на мекиот бел душек, Станија ги распослала сите свои телесни адути, така што оние што се на плажата во нејзина близина имаат експлицитен поглед на нејзината телесна убавина…

„Тути атрибути“ во жежок кадар, за своја душа… А морето, или поточно океанот…?

Океанот може да почека, а бескарајната водена маса може да се гледа и подоцна… од тераса.

Зашто најдоброто од старлетата мами, мажите на морето му свртат грб дури и на Мајами!