Радио Милева
Искрена

„Кога ќе се поднапијам го сакам него“: Сандра Африка начисто се опушти

„Кога ќе се поднапијам го сакам него“: Сандра Африка начисто се опушти
фото:сандра африка/инстаграм

Пејачката Сандра Африка одговори на прашања од следбениците и во таа прилика го спомена фудбалерот Владимир Волков, со кого има бурна врска.

Според информациите што излегоа во јавноста, Сандра и Владимир повеќе пати раскинуваа и се смируваа, а пејачката сега ја прашаа „Дали повеќе го сака Волков или алкохол?“

фото:сандра африка/инстаграм

“Па, алкохол … Но, кога пијам, тогаш него”, одговори Сандра.

Едно од прашањата беше дали таа има нешто вештачко на своето тело и дали жали за тоа.

– Да, имам гради. И не ми е жал – признала пејачката.

Останати вести од Радио Милева