Радио Милева

Кога ќе ја погледнете снимката од почетокот на нејзината криера, нема да верувате дека тоа е Милица Павловиќ (видео)

Кога ќе ја погледнете снимката од почетокот на нејзината криера, нема да верувате дека тоа е Милица Павловиќ (видео)
фото:инсатграм/милицапавловиќ

Пејачката Милица Павловиќ првпат се појави во „Ѕвездите на Гранд“ кога беше малолетна, и нормално изгледаше сосема поинаку од сега.

Денес е една од најуспашните познати во Србија, а често ги добива комплиментите дека е „мега добра риба“. Сега се појави снимка на која ја пее песната „Не да мени нана“ на аудиција на „Ѕвездите на Гранд“.

фото:инсатграм/милицапавловиќ

Милица со годините се претвори во „лебед“ и мора да се признае дека навистина е како кукла од излог, па и поубава.

Еве ја од тинејџерските денови: