Радио Милева
колективна желба

Кога Карлеуша ќе ти пушти јазик… тешко да и одолееш! (ФОТО)

Кога Карлеуша ќе ти пушти јазик… тешко да и одолееш! (ФОТО)

Српската фолк дива Јелена Карлеуша го минува летото по провенеиот рецеп: малку работа, малку одмор.

Пејачката моментално лоцирана на црногорското приморје,  во Херцег Нови, малку настапува малку се сонча.

Навечер, клубовите и дискотеките долж Јадранот се најзино одредиште каде ЈК има бројни настапи.

Преку ден пак, малку плажа, малку на глисер, а понекогаш малку и по некој нејзин „нов бисер“.

Како овој последниот кога ултра сексапилната Јеца испорача нова провокација за целата нација. И нејзината и оние околните во регионот.

Имено, Карлеуша тукушто излезена од под тушот, во бели бикини  со пешкир на главата, одново се обиде да си ја потврди славата, билдајќи ја својата популарност со нова еротска бизарност. Бујните гради секако во прв план, ама и исплазениот јазик за еротски повик… Само до кого?  До нејзиниот човек или онака општо, единична понуда до целата нација?

А кога Карлеуша ќе пушти јазик, нацијата добива… колективна желба! Зашто, навистина тешко можеш да и одолееш!