Радио Милева

Кога Ирена Спировска ја брише шминката, ги брише и годините (фото)

Кога Ирена Спировска ја брише шминката, ги брише и годините (фото)
фото:ирена спировска/фејсбук

ТВ водителката Ирена Спировска е љубител на природата, а со тоа и се што е природно, па и својот изглед во такво издание.

Ирена секојдневно е пред камерите и рефлекторите, а телевизиската работа бара шминка, не толку комфорна облека, високи потпетици…

Затоа Спировска има често бегство кон природата и планините низ земјата. Деновиве таа имаше едно посебно адреналинско искуство на Националниот парк Галичица каде леташе со параглајдер.

фото:ирена спировска/фејсбук

А на такво авантуристичко доживување на неописливата убавина на Галичица и погледот на охридското езеро, не ти реба шминка.

Кога Ирена ќе ја тргне шминката од лицето, таа изгледа дури и помладо.

фото:ирена спировска/фејсбук

Ако повеќето припаднички на понежниот пол, особено јавни личности, немаат храброст да се фотографираат без шминка – Ирена напротив, а има и зошто.

Изгледа младо, свежо и блеска со енегрија апсорбирана од спортувањето и секако убавините на Македонија!

Останати вести од Радио Милева