Радио Милева

Кликнете за да видите зошто оваа девојка е хит на Инстаграм

Кликнете за да видите зошто оваа девојка е хит на Инстаграм

Софија е единствена жена со споени веѓи со армија следбеници – таа е хит на Инстаграм.

Софија Хаџипантели е единствена жена на социјалните мрежи со споени веѓи која има огромен број следбеници.

Ја следат 150.000 луѓе, а нејзиниот профил има судар на критики и пофалби, јасно е и зошто.