Радио Милева
природна преобразба или...?

Ќерката на Жељко Јоксимовиќ е авион, но Мина не била отсекогаш „бомба“: Од грдо патче со влакненца под носот, до прекрасен лебед (ФОТО)

Ќерката на Жељко Јоксимовиќ  е авион, но Мина не била отсекогаш „бомба“: Од грдо патче со влакненца под носот, до прекрасен лебед (ФОТО)

Ќерката на пејачот Жељко Јоксимовиќ, Мина Јоксимовиќ, денес е многу атрактивна, привлечна и убава девојка.

Денес, речиси никогаш не можеме да ја видиме, а да не е тип-топ стокмена, средена и дотерана, но, на Инстаграм се појавија фотографии како изгледала во минатото.

Мина на тие слики речиси и да не личи на себе, иако би се рекло дека пубертетот е виновен за таквиот изглед.

Ќерката на Жељко Јоксимовиќ денес е авион, но Мина не била отсекогаш „бомба“. Преобразбата од грдо пајче со влакненца под носот, до преубав лебед, следувала подоцна.

Судејќи според сегашните фотографии, ќерката на Жељко Јоксимовиќ од првиот брак ги напумпала усните, а дали направила и други естетски корекции на лицето…. проценете самите!