Радио Милева

Ќерката на Стивен Спилберг почна да снима филмови за возрасни, а тој има јасен став за нејзината одлука

Ќерката на Стивен Спилберг почна да снима филмови за возрасни, а тој има јасен став за нејзината одлука
фото:профимедиа

Режисерот Стивен Спилберг ја поддржа желбата на неговата ќерка Микаела да биде актерка во филмови за возрасни.

Микаела Спилберг, посвоената ќерка на Стивен Спилберг, неодамна објави дека планира да започне со кариера во индустријата за возрасни. Таа објаснува оваа работа и дава сила и самодоверба.
Во интервју, Микаела рече дека нејзиниот татко и мајка и Кејт Чапша ја поддржуваат во нејзиниот избор.

„Не гледам ништо лошо или срамно затоа што имам фасцинација од индустријата за возрасни. Безбедноста секогаш доаѓа на прво место и не го правам ова за да повредам никого, туку да ги славам моето тело и мојот живот“, рече Микаела.

фото:профимедиа

Ќерката на Спилберг веќе некое време објавува домашни видеа, но повеќето се отстранети од Интернет поради експлицитна содржина.

Микаела објасни дека по долгогодишната борба со алкохолизам и анорексија, таа смета дека ова е повик што ќе ја направи посилна.

Останати вести од Радио Милева