Радио Милева

Ќерката на Кеба во ултра провокативно издание: Покажа дека има позадина 10-ка (фото)

Ќерката на Кеба во ултра провокативно издание: Покажа дека има позадина 10-ка (фото)

Наташа Којиќ која со години живее и работи во Америка, овој пат покажа дека може да биде секси и без користење на фотошоп.

Имено, Наташа и тоа како е позната по употребата на алатките за обработка на фотографии, но овој пат немаше потреба од нив.

Ќерката на Кеба се разголи на тераса и тоа во секси танга гачички, а медиумите од регионот веднаш ја открија нејзината позадина во забавните рубрики.