Радио Милева

Ќерката на Цеца Ражнатовиќ ужива со момчето далеку од Белград

Ќерката на Цеца Ражнатовиќ ужива со момчето далеку од Белград

Иако веќе календарски е зима, надвор времето не наликува на ова годишна доба.

Ќерката на Светлана Цеца Ражантовиќ, Анастасија Ражнатовиќ одлучи да замине во Австрија заедно со нејзиниот партнер Ѓорѓе Куљиќ.

Со оглед на тоа дека Анастасија често споделува фотографии на „Инстаграм“, очигледно дека младата Ражнатовиќ ужива во времето кое го поминува со партнерот.

Од приложеното може да се види дека пејачката максиманлно ги користи зимските убавини и знае како да ужива во слободното време.