Радио Милева
Му роди внука

Ќерката на Аца Лукас од првиот брак има 29 години, не се експонира јавно и е вистинска убавица (фото)

Ќерката на Аца Лукас од првиот брак има 29 години, не се експонира јавно и е вистинска убавица (фото)
фото:аца лукас/инстаграм

Пејачот Аца Лукас има четири деца, Милјана, Лазар, Андреј и Викторија, а неговата најстара ќерка е успешна млада дама и не се експонира во јавноста.

Имено, Милјана има 29 години и работи како професионален шминкер во телевизија.

Милјана се породи на крајот на мај 2018 година, а фолкерот стана и дедо на внука.

– Направив премногу грешки во мојот живот. Но, кој не греши?! Ја оставив првата сопруга и оставив две деца, потоа ја оставив втората сопруга и оставив дете … Не бев покрај тие деца, но денес имам прекрасна врска со нив. Можам да кажам дека сега надокнадив сè што досега пропуштив со моето четврто дете. Морам да признаам дека најмногу ја сакам Викторија, таа ми е мила. Но, тоа е затоа што ја добив на 43 години и дури тогаш разбрав што значи да се биде татко и да се почувствува јадрото на татковството – еднаш изјави Лукас за српските медиуми.

Останати вести од Радио Милева