Радио Милева

Ќерката која Николина Пишек ја роди на 21 година порасна во вистинска убавица (фото)

Ќерката која Николина Пишек ја роди на 21 година порасна во вистинска убавица (фото)
фото:николина пишек/инстаграм/принтскрин

Водителката Николина Пишек е во брак со Видоје Ристовиќ, а во дваесеттите години била во врска со новинарот Марко Цигој.

Од таа љубов, таа ја има ќерката, Хана Леонарда, која јавноста нема баш прилика да ја гледа.
Николина Пишек го роди своето прво дете на 21-годишна возраст, а неколку години по раѓањето, ја прекина својата љубовна врска со новинарот.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hana Cigoj (@hanacigoj) on

– Секој родител мисли дека неговото дете е посебно и да заслужува посебно име. Тоа е интимна одлука, и јас ниту ги осудувам, ниту ги поздравувам кога на децата им даваат необично име. Често таквото име може да биде терет за детето. Мојата постара ќерка Хана Леонард има две имиња. Секогаш сакав имињата да бидат интернационални бидејќи не знам каде животот ќе ги одведе децата – вели Пишек.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hana Cigoj (@hanacigoj) on

Останати вести од Радио Милева