Радио Милева

Ќе препознаете ли која холивудска актерка е на фотографијата?

Ќе препознаете ли која холивудска актерка е на фотографијата?

Кога станува збор за физичкиот изглед постојат луѓе кои често тоа го прават.

Посебно кога сте јавна личност, посебно актер или актерка, па за потребите на улогите често треба да го менуваат својот изглед.

Денес важи за една од најуспешните актерки низ целиот свет, но најверојатно ќе имате потешкотии да ја препознаете.

За потребите на снимањето на својот нов филм, актерката потполно го промени изгледот.

За да биде веродостојна на својата улога Никол Кидман со новиот имиџ изгледа непрепознатливо.

Како изгледа Кидман во својата нова улога погледнете во видеото подолу.

 

View this post on Instagram

 

Watch the trailer for #DestroyerMovie. Thank you Karyn Kusama for the chance to be a part of your vision.

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman) on