Радио Милева

Ќе погодите ли која е? Некогаш слатко девојче – денес позната пејачка! (фото)

Ќе погодите ли која е? Некогаш слатко девојче – денес позната пејачка! (фото)

Секогаш е интересно кога ќе видиме како изгледале познатите пејачи како дете и колку се промениле од тогаш до сега.

А за некои би рекле дека премногу се променети и нема да ги препознаете. Една од нив е Индира Радиќ. Таа на својот Инстаграм профил сподели фотографија од своето детство.

„Знам…погодивте…тоа сум јас…секогаш се сликав со магаре“, напиша во опсиот пејачката.