Радио Милева
ново ријалити лудило

„Ќе го претепам пред милиони ТВ гледачи“: Крушевачкиот мафијаш Биза влегува во „Задруга“ со провокација кон Кристијан Голубовиќ (ФОТО)

„Ќе го претепам пред милиони ТВ гледачи“: Крушевачкиот мафијаш Биза влегува во „Задруга“ со провокација кон Кристијан Голубовиќ  (ФОТО)

Иван Митровиќ – Биза, попознат како крушевачкиот дон, кој со години важи за најжестоко момче во градот на Западна Морава,  го сврте вниманието на себе со постојани провокации кон Кристијан Голубовиќ.

„Јас сум професионален боксер и неколку години сакав да се борам со Кристијан. Би сакал да се бориме според правилата на ММА. Таму нема правила, сите воени вештини се во едно“ –  порача Биза.

 

Голубовиќ се согласил и побарал да се обезбеди ринг за борба во  следната „Задруга 4“.

„Ќе му дадам шанса да влезе во шоуто на убав начин, па да видам колку е подготвен. А вие подгответе гробница, лудница и болница, во зависност каде по мечот ќе заврши“- возвратил Кристијан во својот стил.


„Подготвен сум и ќе го победам Кристијан Голубовиќ, но сакам тоа да се случи во Задруга 4, за милиони луѓе да гледаат како ќе го претепам“ – самоуверено ќе изјави Биза во шоуто  на „Ами Џи“.

Останати вести од Радио Милева