Радио Милева
Избегнаа „блиска средба“

Ќе беше „густо“: Дарко Лазиќ со бремената вереница и Ана Севиќ со новото момче „за влакно“ не се сретанаа пред влезот на Штарк арена во Белград

Ќе беше „густо“: Дарко Лазиќ со бремената вереница и Ана Севиќ со новото момче „за влакно“ не се сретанаа пред влезот на Штарк арена во Белград

Дарко Лазиќ на штаки заедно со бремената свршеница Марина Гагиќ дојдоа на концертот на својот пријател Џани, во белградската Штарк арена. На истиот влез, бившата жена на Лазиќ, иако се уште официјално не се развеле, пејачката Ана Севиќ заедно со нејзиното актуелно момче Даниел Недељковиќ се нашле речиси во исто време.

Недостасувала само една минута, поранешните брачни другари, или се ‘ уште официјални брачни другари, буквално да не се судрат на црвениот килим.


Имено, иако Ана лееше солзи и прилично тешко и емотивно ја доживеа сообраќајната несреќа што на Лазиќ во октомври минатата година, во која само чудо го спаси  пејачот да преживее,  тој сé уште не најде разбирање, ниту пак двајцата не најдоа компромис за старателство над заедничката ќерка Лорена.

Очигледно, токму затоа Дарко сè уште не сака да ги потпише документи за развод на бракот со Ана, па како во последно време односите им се заладени и нарушени, кој знае како ќе се однесувале и што ќе се случувало доколку поранешните сопружници заедно со нивните сегашни животни придружници имаа блиска средба на влезот на Штарк арена?!

Фото: Соња Спасиќ/Никола Томиќ

Останати вести од Радио Милева