Радио Милева

Ким и Канје се заканија со милионска тужба на поранешниот телохранител кој изнесе детали од нивниот приватен живот

Ким и Канје се заканија со милионска тужба на поранешниот телохранител кој изнесе детали од нивниот приватен  живот
фото: Мишел Нелсон

Ким Кардашијан и Канје Вест на поранешниот телохранител се заканиле со тужба поради фактот дека јавно изнесувал детали за нивниот приватен живот.

Имено, двајцата тврдат дека Стив Станулис изнел лажни информации за нив, а со тоа го прекршил и договорот за доверливост на информации кој го потпишал пред да почне да работи со раперот.

Тој вели дека Ким и Канје даваат бедни бакшиши, но и тоа дека тие се едни од најомразните клиени со кои соработувал. Брачниот пар се закани со тужба доколку повторно во јавност зборува за нивниот приватен живот.

Останати вести од Радио Милева