Радио Милева
мама Кија?

Кија Коцкар купи кученце, а доби ќерка!? (ФОТО)

Кија Коцкар купи кученце, а доби ќерка!? (ФОТО)

Во неделата, 14 октомври, Кија Коцкар стана сопственик на мало кученце кое го крсти Моли, а тоа пак,  веднаш ги собра симпатиите на сите оние кои го видоа како изгледа.

Сепак, никој не се надеваше на она што следуваше, па ни самата Кристина!

Имено, за само еден час Моли доби една официјала Инстаграм страница, како и околу 50 други фан страници посветени на “ќерката на Кија”, како што ја нарекоа слатката мала рунтава Моли.