Радио Милева

Киа Коцкар и испрати опомена пред тужба на Луна Ѓогани -доколку не го направи ова ќе одат на суд (фото)

Киа Коцкар и испрати опомена пред тужба на Луна Ѓогани -доколку не го направи ова ќе одат на суд (фото)
фото: Дамир Дервишагиќ

Кристина Киа Коцкар на својот „Инстаграм“ објави фотографија од опомена пред тужба за Луна Ѓогани.

Во опомената стои, Луна јавно да ги повлече своите изјави кои и наштетиле на Коцкар, а доколку тоа не го направи, предмет на судската постапка ќе биде барање за паричен надоместок за метеријална и нематеријална штета, како и барања да со пресудата се донесе одлука за повлекување на изјавите.

Дали ќе видат на суд или не, останува да видиме.

фото: Инстаграм