Радио Милева

Киа и Слоба ќе прославеа две години од бракот, а вака изгледаа на денот на свадбата (фото)

Киа и Слоба ќе прославеа две години од бракот, а вака изгледаа на денот на свадбата (фото)

Кристина Коцкар и Слободан Радановиќ пред две години на 26 ти септември 2016 година склучија граѓански брак.

Меѓутоа, не ја дочекаа ни првата годишнина од истиот, а со оглед на тоа дека Слободан на 13. септември 2017 година влезе во шошуто „Задруга“, почина и врска со Луна Џогани.

Кристина потоа влезе во шоуто за пред целата нација да се пресмета со со тогаш се уште законскиот сопруг, а целиот регион беше сведок на нивните расправии, а по крајот на „Задруга“ и на крајот на бракот.

Српски Телеграф ја побара Киа да дознае што мисли на денот кога се мажеше за Слоба.

-Немам причина да славам на нешто кое не постои. Можам да славам што се ослободив од лошите нешта во животот. Денес ниту славам, ниту жалам, туку уживам, вели таа.

Потсетуваме како изгледаа на денот на венчавката:

фото:Kurir.rs/Telegraf/Foto Printscreenđ pink.rs

Останати вести од Радио Милева