Радио Милева

Кажа мама: Ана Николиќ ја покажа малата Тара

Кажа мама: Ана Николиќ ја покажа малата Тара

Ана Николиќ се разведе  од Стефан Ѓуриќ – Раста, но сепак остана нејасно дали тоа беше маркетинг трик за актуелност или навистина им беа разнишани односите.

Ана  пред осум месеци ја донесе на свет својата ќерка.

Таа сега ја објави фотографијата на Instagram на малата Тара,со  која ги израдува своите фанови.

“Утре полнам осум месеци … и после та-та и ба-ба конечно изговорив ма – ма”, напиша среќната пејачка.