Радио Милева

Катарина Грујиќ повторно ја понижи Луна Ѓогани како никој досега!

Катарина Грујиќ повторно ја понижи Луна Ѓогани како никој досега!
фото:инстаграм/катарина грујиќ

Катарина Грујиќ претходно коментираше дека и „ѕирка га*ето за слава“ на Луна Ѓогани, а сега повторно „удри“ по новата колешка.

Луна неодамна зачекори во музичките води, а Катарина не сака да ја нарече пејачка.

фото:инстаграм/луна ѓогани

„Секогаш велам дека секој може да проба, најлесно им е да речат„ ќе бидам пејачка “, и велам„ одлично, биди пејачка. “Тогаш ќе видиме колку ќе трае, како мои постари или помлади колешки. Во овој бизнис треба да се трае, да имате настапи, да инвестирате во кариерата, секогаш да имате полна агенда, да имате свој бенд, да направите свои песни и да бидете уметник. Затоа им оставам на луѓето да пресудат и да видат за некоја година кој каде ќе биде. Но, мислам дека после десет години колку ме има во јавниот живот, никој не може да каже ништо лошо “, рече пејачката за Пинк. рс

Останати вести од Радио Милева