Радио Милева

Каролина, Елена Ристеска, Калиопи, Марјана Станојковска, Алачки, Лозано, Кајмакоски….вака ќе изгледаат на стари години (фото)

Каролина, Елена Ристеска, Калиопи, Марјана Станојковска, Алачки, Лозано, Кајмакоски….вака ќе изгледаат на стари години (фото)
фото: Принтскрин/инстаграм

Современиот свет и технологијата во 21 век со себе носат многу новитетити и напредок кога станува збор за социјалните мрежи.

Така, на интернет платфоморите често се појавуваат нови трендови,  нови предизвици, апликации кои рушат рекорди, а корисниците стануваат зависни од нив.

Пред некое време на социјалните мрежи тренд беше „10yearschallange“ каде што корисниците на социјалните мрежи објавуваа фотографии од архива од пред 10 години.

Тогаш можевме да видиме многу фотографии од нашите јавни личности во нивната младост и колку се промениле од пред 10 години.

Деновиве, на интернет владее нов предизвик односно тренд.

Имено, социјалните мрежи се преплавени со фотографии како би изгледале во старост.

Новата аплкација наречена „Faceapp“ ви нуди можност да го видите вашето лице на стари години.

Некои од нашите јавните личности веќе ја пробаа оваа апликација и објавија на социјалните мрежи како ќе изгледат во зрелата доба, а тоа може да видите во вчерашните вести на вистина.

За останатите личности кои не објавија како ќе изгледаат за неколку години, ние одлучивме во апликацијата да направиме фотографија од нив на стари години.

Вака ќе изгледаат нашите познати за неколку години.

Влатко Лозаноски

фото: фејсбук

Адријана Алачки

фото: фејсбук

Каролина Гочева

фото: инстаграм

Марјана Станојковса

фото: Марјана Станојковска

Сузана Турунџиева

фото: фејсбук

Даниел Кајмакоски

фото: инстаграм

Калиопи

фото: инстаграм

Елена Ристеска

фото: Инстаграм

 

Сара Мејс

Останати вести од Радио Милева