Радио Милева
до сега никој него сторил тоа

Карлеуша вака и оддаде почит на мајка и на 40 дена од нејзината смрт: Дивна меѓу ѕвездите (ВИДЕО)

Карлеуша вака и оддаде почит на мајка и на 40 дена од нејзината смрт: Дивна меѓу ѕвездите (ВИДЕО)

Јелена Карлеуша никако не може да се помири со загубата на нејзината мајка, Дивна, која почина на 3 март оваа година.
Денес, 12 април 2019 год. се навршуваат токму 40 дена од трагичната загуба, па Јелена одлучи да направи нешто посебно, нешто што е единствено и уникатно за нејзината мајка.

Имено, Јелена купи ѕвезда наречена „Дивна“ за нејзината покојна мајка и објави снимка на социјалните мрежи на која покажува каде е ѕвездата на нејзината мајка.

Пејачката тешко ја поднесе оваа загуба и ниту еден ден не помина таа да не сподели во јавноста нешто посветено на нејзината мајка. Така од денес, Дивна се најде меѓу ѕвездите… во небесниот универзум на Јелена!

Останати вести од Радио Милева