Радио Милева

Карлеуша се поднови со моден аксесоар вреден повеќе од 10 илјади евра (видео)

Карлеуша се поднови со моден аксесоар вреден повеќе од 10 илјади евра (видео)

Опсесивноста со постојаноп купување на облека и аксесоари според некои е порок, но не и за Јелена Карлеуша која постојано троши вртоглава сума на познати етикети.

Сепак,  вели дека ако не се парите на сопругот Душко, нема да може да се опушта до тој степен.

Деновиве Душко ја почести со безвременската чанта од брендот Ермес, односно популарната „Биркин“ која не може да ја доби секој макар и да има пари.

Листата на чекање за овој аксесоар е голема, но Јелена успеа да ја добие.

Инаку, цената на оваа чанта е околу 10 илјади евра, а може да достигне и повеќе.