Радио Милева
физичка „реинкарнација“

Карлеуша објави фотографија на која покажа колку личи на мајка и Дивна кога обете биле на иста возраст (ФОТО)

Карлеуша објави фотографија на која покажа колку личи на мајка и Дивна кога обете биле на иста возраст (ФОТО)

Јелена Карлеуша никако не може да ја преболи смртта на мајка и Дивна и да се помири со судбината дека веќе неа ја нема. Пејачката речиси секојдневно објавува понекоја фотографија на која е сликана заедно со мајка и. И оние од поново време, но и постари.

Една таква таа сподели и деновиве. Во спомен на мама Дивна, а на фотографијата тие двете. Јелена како мало девојченце и Дивна во годините на младоста. Веројатно со тоа карлеуша сакаше да покаже колку физички потсеќа на нејзината мајка, во годините кога отприлика двете биле на иста возраст.

И навистина, ако подобро погледнете ќе видите дека Јелена во физичкиот изглед е  „реаинкарнација“ на нејзината покојна мајка!

Останати вести од Радио Милева