Радио Милева

Карлеуша ја праша учесничката во „Ѕвездите на Гранд“ дали живее на планина, а сега нејзиниот сопруг и упати жестока порака

Карлеуша ја праша учесничката во „Ѕвездите на Гранд“ дали живее на планина, а сега нејзиниот сопруг и упати жестока порака
фото:јутјуб,блиц.рс