Радио Милева
Milf money set...

Карлеуша излезе да се сонча во дворот, облечена во „милф колекција“: Поглед меѓу препони и набрекнати брадавици на првите пролетни зраци (ФОТО)

Карлеуша излезе да се сонча во дворот, облечена во „милф колекција“: Поглед меѓу препони и набрекнати брадавици на првите пролетни зраци (ФОТО)

Јелена Карлеуша не може да седи мирна, уште помалку дома… а мора! Иако е пејачка, нејзе не и до пеење од дневната соба, па затоа фолк дивата проба да си најде поинаква занимација, кога веќе мора да е во изолација. Занимација од безбедната зона, на социјална дистанца!

Така, русокосата уште еднаш најде начин како на своите обожаватели и следбеници да им го крене адреналинот, директно од карантинот. Само што овој пат таа го искористи убавото време и сончевиот ден за да излезе во дворот, божем малку да се посонча.

 

Всушност, прашање е дали на Карлеуша и воопшто и е до сончање или убавото време го искористи да си даде малку комоција и да направи нова промоција. На самата себе и новата „колекција за милфици“, или како што самиот креатор ја нарекол: (мilf money set) „милф мани сет“, име под кое се промовира и низ целиот свет!

Облечена токму во неа, во секси боди со длабоко деколте горе, а Бога ми и долу и свилена наметка, Карлеуша побрза прва да ја изрекламира. Така секси променета, кај русокосата како и секогаш доминираат секасапилот и нејзините бујни облини на кои погледот најмногу застанува, правејќи возбудата да не престанува.

 

Особено погледот меѓу голите препони и набрекнатите брадавици, што така гордо се отцртуваат на првите пролетни, сончеви зраци! А Карлеуша така облечена, како што Бог ја дал, не престанува да го „мобилизира“ сиот машки потенција(л)!

Останати вести од Радио Милева