Радио Милева

Карлеуша им се обрати на родителите во Србија: „Тие се имбецили, внимавајте!“

Карлеуша им се обрати на родителите во Србија: „Тие се имбецили, внимавајте!“
фото:јелена карлеуша/инстаграм

Јелена Карлеуша покрај тоа што успеа да ја усклади кариерата со тоа што е мајка и сопруга, таа сега е особено вознемирена од „јутјуберите“ кој се повеќе добиваат на популарност, а таа не го сака тоа затоа што смета дека тие ги заглупуваат децата.

Карлеуша веќе долго време е во војна со Бако Прасе, за кој тврди дека го следат деца, а нивната препирка низ мрежите трае веќе долго време.

Сега пејачката им се обрати на сите родители низ цела Србија да им ги земат телефоните на сцоите деца.

Таа уште еднаш ги нарече „јутјуберите“ имбецили, а на родителите уште еднаш им го привлече вниманието за проблемот кој според неа ги преминува границите .

Останати вести од Радио Милева